Szívügyünk

Lábon álló erdő és fa értékesítése gyors kifizetéssel és ügyintézéssel? Akkor Moritz Holz! Tevékenységeink közül az erdőgazdálkodás és felvásárlás a legszeretettebb tevékenységünk, hiszen ahogy a szlogenünkkel is valljuk: Fával dolgozni megtiszteltetés. Környezetünk, bolygónk értékeinek és élővilágának védelme ebben a rohanó, romboló világban szívügyünk. Mindig komoly figyelmet fordítunk az erdők és élőviláguk óvására, fenntartható gyérítésére illetve helyreállítására miután beavatkozunk élővilágába. Vállalatunk minden Európai modern környezetvédelmi előírást túl teljesít, mind környezetbarát gépparkjával mind a tevékenység határainak lehető legnagyobb fokú szűkítésével.

Fakivágási engedély

Fontos kiemelni, amikor erdővásárlást folytatunk annak minden esetben feltétele a fakivágási engedély. Erről rendszerint az eladónak kell gondoskodni, de előfordultak már bizonyos esetek amikor együttműködve az eladóval segédkeztünk a folyamat elindításában és szakembereink terepszemle után meghatározták a vágási engedély nélküli területek felvásárlásának feltételeit. Fontos azonban, hogy látatlanban az engedély megszerzését kizáró tényezők és környező szabályozások ismeretének hiányában ajánlatot nem tudunk fogadni.

Felvásárlás menete

A bürokráciai folyamatok sajnos mindannyiunkat érintenek de a mi oldalunkról minden döntés, papírmunka és kifizetés vállalatunk felépítésének és tőkeerejének köszönhetően rapid. Büszkén állíthatjuk az elmúlt évtizednyi fejlődésünk során nyugat európai visszatérő partnereink a gördülékenységünket emelték ki a legtöbbször a végtermékeink maradéktalan minősége mellett és rövid határidők kiváló kezelése mellett.
Elérhetőségeink
erdőgazdálkodás magyar rönk kereskedés
vágási engedély erdőgazdálkodás cég